Blomster og buketter i højeste kvalitet

​Er du på udkig efter smukke blomster og planter i højeste kvalitet, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Bodils Blomster finder du nemlig et stort og velassorteret sortiment af friske blomster og buketter.

Vores blomsterbutik er beliggende lidt udenfor Haslev, og vi har derfor særligt mange kunder fra vores eget lokalområde samt fra Køge, Næstved og andre omkringliggende områder.

FRISKE BLOMSTER KØBT PÅ GRØNTTORVET

Vi ønsker at give vores kunder det bedste og mest friske udvalg af blomster, og derfor tager vi selv til Grønttorvet for at indkøbe planter og blomster til vores blomsterforretning. Her køber vi også afskårede blomster, som du enten kan købe med hjem til spisebordet eller forære til en, du holder af. Vi tilbyder også levering af smukke bårebuketter i Haslev, Køge, Næstved og omegn.

Derudover forhandler vi et stort sortiment af blomster og planter til haven.

​KIG FORBI VORES BLOMSTERBUTIK OG SE VORES STORE UDVALG

Vi forhandler primært blomster og planter, der er i sæson, så vi kan sikre, at vores kunder får de bedste og mest friske varer. Derfor varierer vores sortiment også løbende, så kig gerne forbi vores butik regelmæssigt for at holde dig opdateret omkring vores sortiment.

Selvom vi udelukkende forhandler kvalitetsblomster og -planter, så kan vi samtidig tilbyde dem til en billig pris.

Forkæl dig selv eller en du holder af – køb blomster hos os!​

Blomster til begravelse

Blomsterkranse, bårebuketter og kistepynt.
​Hos Bodils Blomster giver vi dine kære en smuk afsked.

Se mere her →​

Adresse

Bodils Blomster v/ Bodil Madsen

Terslev Skolevej 9

4690 Haslev

Om os

Vi tilbyder et stort udvalg af planter i højeste kvalitet samt faglig vejledning om beplantning, og gode råd om vores produkter.

Åbnigstider

Man. – Fre. 9-18​

Lør., søn. og helligdage 9-15.

​Bodils Blomster v/ Bodil Madsen | CVR: 78340916