Hønsehus med plads til op mod 15 høns

Kunne du tænke dig at blive selvforsynende med æg, og ønsker du samtidig at give dine børn en sjov og lærerig oplevelse derhjemme, så kan du med fordel gøre som mange andre danskere og få høns i haven.

Hos Bodils Blomster forhandler vi både høns og hønsehuse. Vi tilbyder salg af hønsehus i Haslev på vores planteskole, hvor du kan vælge mellem otte forskellige huse. Vores planteskole er let tilgængelig, uanset om du for eksempel kommer fra Køge, Næstved eller andre omkringliggende områder.

INDRETNING AF HØNSEGÅRD

Det er vigtigt, at hønsehuset passer i størrelsen til antallet af høns. Derfor kan du vælge mellem flere forskellige størrelser alt afhængigt af, hvor mange høns du ønsker at have plads til.

Vi har både hønsehus til 10 høns, ligesom vi også har hønsehuse til både færre og helt op til 15 høns.​

Der er forskellig indretning alt efter størrelsen på huset. Alle huse har både siddepind og redekasser til høns, mens der også er nogle, der har vinduer.

HVAD KOSTER ET HØNSEHUS?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken størrelse hønsehus du vælger. Vi tilbyder en billig pris fra 2.450 kr. og op til 9.950 kr.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP ELLER KIG FORBI OG SE NÆRMERE PÅ HUSENE

Du er velkommen til at kigge forbi for at kigge på hønsehus i Haslev eller til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde frem til, hvilket hønsehus der vil være det rette for lige netop dig og dine høns.​

Høns

Vi har et bredt udvalg af høns og hønsehuse.

​Vi hjælper dig med at få det rette hønsehus og høns til haven.

Se mere her →​

Adresse

Bodils Blomster v/ Bodil Madsen

Terslev Skolevej 9

4690 Haslev

Om os

Vi tilbyder et stort udvalg af planter i højeste kvalitet samt faglig vejledning om beplantning, og gode råd om vores produkter.

Åbnigstider

Man. – Fre. 9-18​

Lør., søn. og helligdage 9-15.

​Bodils Blomster v/ Bodil Madsen | CVR: 78340916