Bårebuketter til den sidste afsked

Har du mistet en, der har stået dig nær, eller ønsker du at vise din sidste respekt til højtideligheden i kirken, så kan du bestille en smuk bårebuket her hos Bodils Blomster. Vi holder til i Haslev, og vi tilbyder derfor vores bårebuketter i vores eget lokalområde samt i Næstved, Køge og andre omkringliggende områder.

VI HAR STOR ERFARING MED AT BINDE SMUKKE BÅREBUKETTER

Vi har stor erfaring med at binde smukke bårebuketter, og vi lytter selvfølgelig til dine individuelle ønsker og præferencer i forhold til, hvilke blomster og farver vi skal bruge til buketten.

Vi anvender altid friske blomster til vores bårebuketter, som vi selv køber ind på Grønttorvet, så har du nogle særlige ønsker til, hvilke blomster vi skal bruge til buketten, kan vi købe dem specifikt ind til lige netop din buket.

HVAD KOSTER EN BÅREBUKET?

Når du vælger at bestille en bårebuket hos os, kan vi tilbyde en pris fra kun 100 kr. Vores priser varierer dog alt afhængigt af, hvor stor en buket du ønsker, og hvilke blomster vi skal bruge til at binde buketten. Derudover tilbyder vi også både hvide og farvede bånd til en merpris på henholdsvis 150 og 200 kr.​

KONTAKT OS OG BESTIL EN BUKET I DAG

Kunne du tænke dig at bestille en eller flere bårebuketter hos os, så er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores adresse til en snak om, hvordan buketten skal se ud, og hvor stor den skal være.

VORES PRISER PÅ BLOMSTER TIL BEGRAVELSE

Vi tilbyder også andre blomster til begravelse i form af:

Nedenfor kan du finde en oversigt over alle vores priser på blomster til begravelse.

Priser​

Kistepynt

fra kr. 700,00

Kranse

fra kr. 600,00

Dekorationer

fra kr. 300,00

Blomsterkrans

fra kr. 700,00

Bårebuketter

fra kr. 100,00

Andre priser​

Hvide bånd

fra kr. 150,00

Farvede bånd

fra kr. 200,00

Blomster

Skal du bruge en buket eller afskårene blomster?

​Bodil Blomster har et stor udvalg af friske blomster.

Se mere her →​

Adresse

Bodils Blomster v/ Bodil Madsen

Terslev Skolevej 9

4690 Haslev

Om os

Vi tilbyder et stort udvalg af planter i højeste kvalitet samt faglig vejledning om beplantning, og gode råd om vores produkter.

Åbnigstider

Man. – Fre. 9-18​

Lør., søn. og helligdage 9-15.

​Bodils Blomster v/ Bodil Madsen | CVR: 78340916