Høns og kyllinger til salg ved Haslev – sjovt og lærerigt for både store og små

Kunne du tænke dig at være selvforsynende med æg, eller synes ungerne, at det kunne være sjovt at holde høns eller kyllinger hjemme i haven, så er du kommet til det rette sted.

Hos Bodils Blomster forhandler vi ikke kun et stort udvalg af blomster og planter – vi har også kyllinger og høns til salg nær Haslev, Næstved og Køge, og vi forhandler også hønsehuse i flere forskellige størrelser.

ÆGLÆGGENDE HØNS TIL SALG

Det er inden for de seneste år blevet utroligt populært blandt især børnefamilier at have høns i haven. Det er både utroligt sjovt og ikke mindst lærerigt for børnene, og samtidig kan du og resten af familien blive selvforsynende, når det kommer til æg.

Vores æglæggende høns til salg lægger skønne æg, som både kan bruges til madlavning, bagning og lignende. På den måde kan børnene også lære, hvor maden kommer fra. Vi har en lang række forskellige æglæggende høns til salg.

KØB ET HØNSEHUS DER PASSER I STØRRELSEN

Vi forhandler naturligvis også hønsehuse til dine nye høns og kyllinger, så de har både læ og redekasser. Vi har hønsehuse i flere forskellige størrelser alt afhængigt af, hvor mange høns du skal have derhjemme. Du kan vælge mellem seks forskellige huse til forskellige priser, og de kan rumme op til 10-15 høns.

KIG FORBI OG SE NÆRMERE PÅ VORES HØNS TIL SALG NÆR HASLEV

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi vores adresse for at se nærmere på vores udvalg af høns og kyllinger til salg, og du må også meget gerne tage dine børn og resten af familien med. 

Vi står til rådighed, hvis du har behov for rådgivning, vejledning eller et par gode tips i forhold til køb af høns og hønsehus.

Har du nogle spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe til os på telefon 56 38 11 10 eller skrive til vores e-mail bodilsblomster@godmail.dk. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.​

Hønsehus

Vi har et bredt udvalg af høns og hønsehuse.

​Vi hjælper dig med at få det rette hønsehus og høns til haven.

Se mere her →​

Adresse

Bodils Blomster v/ Bodil Madsen

Terslev Skolevej 9

4690 Haslev

Om os

Vi tilbyder et stort udvalg af planter i højeste kvalitet samt faglig vejledning om beplantning, og gode råd om vores produkter.

Åbnigstider

Man. – Fre. 9-18​

Lør., søn. og helligdage 9-15.

​Bodils Blomster v/ Bodil Madsen | CVR: 78340916